Pijpers Bronbemalingen B.V.
Voor meer info klik hier 

Over ons bedrijf is veel te vertellen. De geschiedenis van Pijpers Bronbemalingen B.V. gaat namelijk terug naar 1932. In dat jaar werd het bedrijf werd opgericht in Nijkerk. Nu, na bijna negentig jaar, is Pijpers nog altijd een familiebedrijf en staat alweer de vierde generatie aan het roer.

Van bouwbedrijf tot specialist in bronbemalingen

Begonnen als bouwbedrijf, schakelde Pijpers vanaf 1952 geleidelijk over naar het aanleggen van verschillende systemen van bronbemalingen. Later zijn hier ook bronboringen, infiltratiebronnen en waterzuiveringssystemen aan toegevoegd. Evenals het leveren en aanleggen van sproeiers in vijvers. In 1962 zijn we vanuit het centrum van Nijkerk verhuisd naar het Industrieterrein De Arkervaart. Daar hebben we in 2000 ons huidige pand gebouwd, met een moderne werkplaats en kantoren.

Veiligheid voorop

Anno 2021 zijn er 27 mensen werkzaam bij Pijpers Bronbemalingen B.V.. Onze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Van kleine, kortdurige bronbemalingen voor rioolaansluitingen tot langdurige, grote bronbemalingen voor grote ‘kunstwerken’. Denk aan parkeerkelders, tunnels, viaducten en meer. Veiligheid staat hierbij altijd voorop, met de VCA Certificering als waarborg.

Kwaliteit en service

De focus van Pijpers Bronbemalingen B.V. ligt bij het leveren van kwaliteit en service aan onze klanten. Dit kunnen wij bieden dankzij scholing en een halve eeuw ervaring. Onze theoretische en praktische kennis op ons vakgebied kom je overal tegen. Niet alleen op ons kantoor, maar ook in het veld bij onze werknemers. We passen onze expertise dagelijks toe in onze projecten. Zowel in de uitvoeringsfase als op het gebied van advisering.

Pijpers heeft het onderhoud van materialen in eigen beheer. Daardoor kunnen wij onszelf verzekeren van het leveren van kwaliteit aan onze klanten. De kwaliteit van ons werk leidt vanzelfsprekend tot en wordt nog eens bevestigd door onze certificering volgens de NEN-EN-ISO 9001:2008. Daarnaast beschikken wij over het procescertificaat Mechanisch boren BRL SIKB 2100 Protocol 2101 voor onze mechanische boorwerkzaamheden.

Onze service wordt gegarandeerd door vier pijlers. Om te beginnen onze kennis en ervaring, waarmee wij u graag adviseren. Verder beschikken wij over een open bedrijfscultuur met korte lijnen, waardoor we snel en gemakkelijk kunnen schakelen. Daarnaast kunnen wij door onze moderne en efficiënte werkplaatsen op veel manieren en tijdig inspelen op al uw vragen. Ten slotte kunt u ons 24/7 bereiken bij problemen. Dit kan via onze storingsdienst, die bestaat uit gecertificeerde en goed opgeleide monteurs.

Innovatie, research en ontwikkeling

Complexe problemen vragen om inventieve oplossingen. Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling, spelen wij op elk terrein in op de specifieke vragen van onze klanten. Wij breiden ons aanbod steeds uit met pompen volgens de nieuwste technologieën.

 

Adresgegevens
Pijpers Bronbemalingen B.V.
Nijverheidsstraat 21
3861 RJ Nijkerk
Telefoon: 0332452541 

Ga naar website 
De StadNijkerk.nl
DeStadNijkerk.nl

Stad Nijkerk.nl brengt al sinds 1970 het lokale nieuws van Nijkerk en omstreken van deur tot deur. In deze huis-aan-huis krant is niet alleen het laatste nieuws uit de regio te lezen, ook is er gemeentenieuws, familieberichten en zakelijke informatie te vinden. Naast de fysieke krant heeft 

Ga naar website 
Evert van der Horst

Afbouw en servicebedrijf Evert van der Horst voor complete badkamerrenovatie. Verzorgt de gehele verbouwing van het leeg halen tot het opnieuw opbouwen van uw badkamer. Het geheel wordt door Evert zelf gedaan, leidingwerk, tegelwerk en stucwerk.

Geheel in overleg met de klant voor 100% tevredenheid.............

Ga naar website 
GBI Gerritse
GBI
GBI Gerritse is een gereedschap- en materialenhandel voor de vakman in de bouw of industrie en de doorgewinterde doe-het-zelver. We leveren duizenden artikelen direct uit voorraad. Hebben we helaas niet komt bij ons niet voor. Ons complete assortiment bevat vele kwaliteitsmerken en bovendien beschikken onze............
Ga naar website 
Gemeente Nijkerk
Gemeente Nijkerk

De Gemeente Nijkerk verleent dit jaar-voor het eerst-subsidie aan de Nijkerkse Sleepbootdagen! Hoe erkentelijk we onze sponsors ook zijn, het is niet meer mogelijk om ons evenement alleen met sponsoring overeind te houden.

Tevens ondersteunt De Werkgroep Evenementen & Activiteiten van de Gemeente............

Ga naar website 
Langman Touwfabriek
Touwfabriek Langman B.V. bestaat al sinds 1638 en is in de 21e eeuw één van de weinige touwproducenten waar nog echt Nederlands vakmanschap wordt uitgeoefend. Tegelijkertijd vindt u in onze fabriek in Nijkerk de allernieuwste twijn-, slag- en vlechtmachines, die dagelijks meer dan 200.000 meter garens en touw............
Ga naar website 
© 2024 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap