Bezorgbakker Dick Nijhof
Voor meer info klik hier 

Bezorgbakker Dick is gestart in 1983. Sinds de start bezorg ik het versgebakken brood en banket elke dag aan mijn klanten. Dit doe ik dus al ruim 28 jaar.

Als schoonzoon van een bakker was ik al snel bekend met het vak en met de vele heerlijke producten. Met dezelfde inzet en enthousiasme breng ik dan ook dagelijks mijn kwaliteitsproducten bij zowel particulieren als bedrijven langs.

Wilt u meer informatie of wilt u een offerte/afspraak maken dan kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer: 06-46287104.

Ook voor Paasstollen, Banketstaven en Kerststollen bent u bij Bezorgbakker Dick aan het juiste adres!

Ga naar website 
Viskwekerij & Rokerij Naturaal
Viskwekerij & Rokerij Naturaal sponsort de Nijkerksesleepbootdagen ook staat dit mooie bedrijf zaterdag op de markt tijdens de Sleepbootdagen   Bezoekadres: Knapzaksteeg 38 3882 TH Putten  
Ga naar website 
J. van de Kraats Kipspecialiteiten
J. van de Kraats Kipspecialiteiten is een versgroothandel in kipproducten. Door onze unieke werkwijze en jarenlange ervaring zijn wij de partner voor poeliers, slagers, horeca, groothandel en Islamitische winkels.   Kiezen voor J. van de Kraats Kipspecialiteiten betekent werken met een partner die precies weet wat............
Ga naar website 
© 2018 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap