Vrieshuis Lagemaat
Voor meer info klik hier 

Vrieshuis Lagemaat in Nijkerk

Bent u op zoek naar een koel- en vrieshuis met een eigen douane-entrepot? Dan bent u bij Vrieshuis Lagemaat in Nijkerk aan het juiste adres.

 Centraal in Nederland


U kunt Vrieshuis Lagemaat vinden op het bedrijventerrein Arkervaart in Nijkerk (direct naast de A28). Centraler in Nederland kan haast niet! Iedereen vindt hygiëne enorm belangrijk. Daarom worden uw mooie producten in hygiënische ruimten ingevroren.

Wij helpen u graag aan een goede oplossing voor het invriezen van uw producten. Oftewel: wij maken het koud en wij houden het koud. Zes dagen per week, 24 uur per dag.

Vrieshuis Lagemaat B.V.
Gildenstraat 51
3861 R.G., Nijkerk
033 - 247 04 24

Ga naar website 
Bezorgbakker Dick Nijhof

Bezorgbakker Dick is gestart in 1983. Sinds de start bezorg ik het versgebakken brood en banket elke dag aan mijn klanten. Dit doe ik dus al ruim 28 jaar.

Als schoonzoon van een bakker was ik al snel bekend met het vak en met de vele heerlijke producten. Met dezelfde inzet en enthousiasme breng............

Ga naar website 
Viskwekerij & Rokerij Naturaal

Viskwekerij & Rokerij Naturaal sponsort de Nijkerksesleepbootdagen ook staat dit mooie bedrijf zaterdag op de markt tijdens de Sleepbootdagen

 

Bezoekadres:

Knapzaksteeg 38

3882 TH Putten

Tel 0620548333

 

Ga naar website 
J. van de Kraats Kipspecialiteiten

J. van de Kraats Kipspecialiteiten is een versgroothandel in kipproducten.

Door onze unieke werkwijze en jarenlange ervaring zijn wij de partner voor poeliers, slagers, horeca, groothandel en Islamitische winkels.

 

Kiezen voor J. van de Kraats Kipspecialiteiten

betekent werken met............

Ga naar website 
Gezondheidscentrum De Nije Veste

Gezondheidscentrum De Nije Veste

De stichting Gezondheidscentra Nijkerk is een ondernemende zorggroep en een GEZ tegelijkertijd. Zij exploiteert de gezondheidscentra De Nije Veste en Corlaer te Nijkerk. Bij de stichting zijn huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, een apotheek en een veelheid aan andere............

Ga naar website 
Machinistenkraanverhuur

Overslagkraan huren

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in de verhuur van overslagkranen van 20 tot 60 ton.
 
Ga naar website 
© 2022 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap