Gezondheidscentrum De Nije Veste
Voor meer info klik hier 

Gezondheidscentrum De Nije Veste

De stichting Gezondheidscentra Nijkerk is een ondernemende zorggroep en een GEZ tegelijkertijd. Zij exploiteert de gezondheidscentra De Nije Veste en Corlaer te Nijkerk. Bij de stichting zijn huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, een apotheek en een veelheid aan andere eerstelijns disciplines aangesloten. De inwoners van Nijkerk ontvangen een multidisciplinaire eerstelijns zorgaanbod vanuit de beide centra en vanuit een aantal satelliet huisartspraktijken. De stichting Gezondheidscentra Nijkerk is in januari 2018 ontstaan uit de fusie van Stichting OranjeVeste en Stichting Gezondheidscentrum Corlaer.

 

Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Tel: 033 721 05 00
Mail: info@gc-nijkerk.nl

 

Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Tel: 033 721 04 00
Mail: info@gc-nijkerk.nl

Ga naar website 
Varen doe je samen
Varen doe je samen

Alles wat nodig is voor een goed voorbereide vaartocht. Dat vind je op onze website. Gemakkelijk vindbaar. Met veel interessante achtergrondinformatie, met kaarten en apps. Leuk om te weten, leuk om te leren en essentieel om te doen.

Voor watersporters op alle............
Ga naar website 
Callenbach Van Essen
Callenbach Van Essen

adviseurs in verzekeren
Tussenpersoon voor schadeverzekeringen in Nijkerk gld
Ga naar website 
Jumbo Nijkerk veltink
Rob Veltink

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te............
Ga naar website 
Vaarplezier
Vaarplezier

Een Vaarbewijs halen was nog nooit zo leuk!
Ga naar website 
© 2024 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap