Pleizier en Timmer
Voor meer info klik hier 
Uw partner in al uw loonwerk, grondverzet en aanverwante werkzaamheden.

Agrarisch Loonwerk

Op het gebied van agrarisch loonwerk is Pleizier en Timmer een zeer geschikte partner. Niet alleen vanwege de aanwezige kennis, maar vooral ook door ervaren chauffeurs en moderne machines kunnen diensten, voor u als agrarisch ondernemer efficient worden uitgevoerd.

Verhuur Machines

Door ons elke keer opnieuw te verdiepen in de laatste ontwikkelingen op de markt (Denk aan 3D GPS / GPS Uitzetten / Machinale bestrating ) zijn wij breed inzetbaar en kunnen we u voorzien van moderne machines en gekwalificeerd personeel . Ook de verhuur van deze machines blijft een belangrijke tak binnen ons bedrijf.

Particulier werk

Voor kleine en grote klussen bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij beschikken over het juiste materieel en mensen zodat ook werkzaamheden in een kleine ruimte geen probleem zijn.

Pleizier en Timmer
Barneveldseweg 105
3862 PB Nijkerk
033-2452596
www.pleizierentimmer.nl
robin@timmer-gww.nl
Ga naar website 
Paling en Zalmrokerij Aart Polhout

Paling en Zalmrokerij Aart Polhout sponsort de Nijkerksesleepbootdagen ook staat dit mooie bedrijf zaterdag op de markt tijdens de Sleepbootdagen

 

Bezoekadres:

Gervenseweg 22

3882 LV Putten

Tel 0620548333

 

Ga naar website 
J. van de Kraats Kipspecialiteiten

J. van de Kraats Kipspecialiteiten is een versgroothandel in kipproducten.

Door onze unieke werkwijze en jarenlange ervaring zijn wij de partner voor poeliers, slagers, horeca, groothandel en Islamitische winkels.

 

Kiezen voor J. van de Kraats Kipspecialiteiten

betekent werken met............

Ga naar website 
Vrieshuis Lagemaat

Vrieshuis Lagemaat in Nijkerk

Bent u op zoek naar een koel- en vrieshuis met een eigen douane-entrepot? Dan bent u bij Vrieshuis Lagemaat in Nijkerk aan het juiste adres.

 Centraal in............

Ga naar website 
Machinistenkraanverhuur

Overslagkraan huren

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in de verhuur van overslagkranen van 20 tot 60 ton.
 
Ga naar website 
Flex Nijkerk

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan? Een job die past bij jouw talenten, ervaring, ambities en persoonlijkheid? Bekijk in ons aanbod vacatures of er een functie tussen staat waar jij helemaal enthousiast van wordt en solliciteer direct. Je kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen,............

Ga naar website 
© 2024 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap