Pleizier en Timmer
Voor meer info klik hier 
Uw partner in al uw loonwerk, grondverzet en aanverwante werkzaamheden.

Agrarisch Loonwerk

Op het gebied van agrarisch loonwerk is Pleizier en Timmer een zeer geschikte partner. Niet alleen vanwege de aanwezige kennis, maar vooral ook door ervaren chauffeurs en moderne machines kunnen diensten, voor u als agrarisch ondernemer efficient worden uitgevoerd.

Verhuur Machines

Door ons elke keer opnieuw te verdiepen in de laatste ontwikkelingen op de markt (Denk aan 3D GPS / GPS Uitzetten / Machinale bestrating ) zijn wij breed inzetbaar en kunnen we u voorzien van moderne machines en gekwalificeerd personeel . Ook de verhuur van deze machines blijft een belangrijke tak binnen ons bedrijf.

Particulier werk

Voor kleine en grote klussen bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij beschikken over het juiste materieel en mensen zodat ook werkzaamheden in een kleine ruimte geen probleem zijn.

Pleizier en Timmer
Barneveldseweg 105
3862 PB Nijkerk
033-2452596
www.pleizierentimmer.nl
robin@timmer-gww.nl
Ga naar website 
Bronswerk Heat Transfer
De missie van Bronswerk Heat Transfer is om voor de klant de beste oplossing te bieden voor warmtewisseling- en fluid-flow systemen. De uitdagingen die door de klant worden voorgelegd, worden vertaald in duurzame, energiezuinige en innovatieve oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door de installaties............
Ga naar website 
Kapper Bert
Kapper Bert
Rynoldsstraat 12
3862AS Nijkerk
0332453226
Ga naar website 
Frama
Frama is de partner voor al uw postzaken!
Avelingen - West 5
4202 MS Gorinchem
Tel: 0183 635777 
E-Mail: frama@frama.nl
www.frama.nl
Ga naar website 
Nijkerks Kadootje

Nijkerks Kadootje krijgt van bedrijven materialen die we mogen gebruiken om een cadeautje van te maken. We krijgen ook relatiegeschenken die we mooi inpakken. Alle cadeautjes geven we ook weer weg aan stichtingen en verenigingen. Bijvoorbeeld om vrijwilligers te bedanken voor het goede werk dat zij doen.

Bij............

Ga naar website 
Flevo Jachtbouw
Het familiebedrijf Flevo Jachtbouw is gespecialiseerd in de bouw van unieke custom built zeiljachten en motorjachten met een lengte tot 35 meter. De jachtwerf staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat zie je niet alleen terug in de opleidingspapieren van het personeel, maar ook in de beeldschone jachten die de werf............
Ga naar website 
© 2020 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap