Nijkerks Kadootje
Voor meer info klik hier 

Nijkerks Kadootje krijgt van bedrijven materialen die we mogen gebruiken om een cadeautje van te maken. We krijgen ook relatiegeschenken die we mooi inpakken. Alle cadeautjes geven we ook weer weg aan stichtingen en verenigingen. Bijvoorbeeld om vrijwilligers te bedanken voor het goede werk dat zij doen.

Bij Nijkerks Kadootje werken veel vrijwilligers gezellig met elkaar samen. Bij ons kan iedereen meedoen en kun je doen waar je goed in bent, of dit ontdekken. We werken met veel verschillende materialen, ook met hout bijvoorbeeld. Sommige mensen vinden het leuk om andere mensen te begeleiden, ook dan ben je welkom. Of om mee te denken over creatieve ontwerpen. Of om onze website bij te houden en de voorraad. Misschien wil je iemand iets leren zoals , timmeren, haken of op de naaimachine werken. Of wil je het leren. Iedereen kan meedoen bij Nijkerks Kadootje.


Nijkerks Kadootje
Holkerstraat 6
3861 CK, Nijkerk

 

Ga naar website 
Auren

Auren

 

Wij zijn een multidisciplinair, professioneel dienstverlenend bedrijf. We richten ons op het creëren van toegevoegde waarde en willen bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van organisaties en de samenleving.

Al meer dan 75 jaar

De wortels van Auren............

Ga naar website 
© 2022 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap