Damen Dredging
Damen Dredging
Voor meer info klik hier Damen Dredging
Damen Dredging Equipment is de in baggerwerktuigen gespecialiseerde divisie binnen de Damen Shipyards Group. Wij ontwerpen en fabriceren baggerwerktuigen en baggergerelateerde instrumentatie op onze werf in Nijkerk.
 
Conform de goede Damen-traditie, is een groot deel van het produktenpakket gestandaardiseerd. Het brede pakket aan standaard-componenten wordt ingezet om aan klantwens aangepast baggermaterieel te maken. De leveringsmogelijkheden zijn legio : het varieert van uit voorraad leverbare cutterzuigers, pakketleveringen naar werven waar ook ter wereld tot geheel klantspecifieke "one-off" stationaire zuigers, drijvende tussenstations of welk ander baggerwerktuig dan ook.
Ga naar website 
Cees Bakker Services
Sportboten & motoren

Onderdelen & accessoires

Boards & ski's
 
Reparatie & onderhoud
Ga naar website 
Corporaal Horeca Apparatuur
Corporaal Horeca Apparatuur
Corporaal Horeca Apparatuur
Spoorstraat 35
3862 AC
Nijkerk
inf@corporaalhorecaapparatuur.nl
Ga naar website 
Doornhof verzekeringen
Doornhof verzekeringen
Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de............
Ga naar website 
Evert van der Horst

Afbouw en servicebedrijf Evert van der Horst voor complete badkamerrenovatie. Verzorgt de gehele verbouwing van het leeg halen tot het opnieuw opbouwen van uw badkamer. Het geheel wordt door Evert zelf gedaan, leidingwerk, tegelwerk en stucwerk.

Geheel in overleg met de klant voor 100% tevredenheid.............

Ga naar website 
Lynx Yachts

Lynx Yachts B.V.

Bellstraat 1-A
Nijkerk Holland
020 – 5708923
info@lynxyachts.com
www.lynxyachts.com/yachts.php

 

Ga naar website 
© 2019 Nijkerkse Sleepbootdagen  |   Design by Buro Creactief  |   Sitemap